Over ons

nieuwbouw

bemiddeling

Appartementen, woningen, handelsruimtes, kantoren, ...

Met ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed en meer bepaald de verkoop van nieuwbouw zijn we inmiddels een certitude op het vlak van projectontwikkeling in al zijn facetten.

De vastgoedsector biedt een scala aan specialisaties. Gaande van verkoop van bestaand residentieel vastgoed over bedrijfsvastgoed tot de verkoop van nieuwbouwprojecten. Wij kiezen ervoor om ons te focussen op datgene waar we al die jaren zijn blijven achterstaan: de verkoop van alle onroerende goederen die volledig nieuw gebouwd worden.

totaalconcept

Het idee ontstond aldus om projectontwikkeling en de verkoop van nieuwbouw vanuit een totale andere invalshoek te bekijken. Een vernieuwende en efficiënte aanpak, 100% gericht op nieuwbouw. Door deze nieuwe visie is een specifieke know-how ontstaan die verder reikt dan de traditionele verkoop op plan. Wij bieden namelijk een totaalconcept waarbij de klant centraal staat en begeleid wordt doorheen zijn zoektocht naar de ideale woon- of werklocatie.

We zijn ervan overtuigd dat enkel en alleen door ons met volle overgave te storten op deze toch wel complexe materie, we de klant een topservice kunnen bieden zonder compromissen.

bouwpartners

Ons aanbod is samengesteld door het vakmanschap van diverse projectontwikkelaars uit België en Nederland.

Wij selecteren voor u de beste en meest betrouwbare bouwpartners; mensen met jarenlange ervaring en degelijke referenties.


één aanspreekpunt, één missie, één doel